07 octobre 2009

Hallo allemaal !

Beste Juffen en Vrienden ginder in Maleizen !

Hoewel we het hier in China best naar onze zin hebben, zijn we jullie niet vergeten hoor, verre van ! We spreken nog dikwijls over jullie, vragen ons af wat jullie nu zowat aan het doen zijn, in welke klas jullie nu zitten enzovoort. Misschien doen jullie dat ook ? Zijn jullie benieuwd wat wij hier allemaal beleven en ontdekken ?

Samen met mama hebben we besloten om regelmatig eens wat te komen vertellen.

Natuurlijk kunnen we onze dagelijkse avontuurtjes vertellen, en dat zullen we ook wel doen, maar we hebben aan een rode draad gedacht voor ons eerste jaar in China, de belangrijke feesten. De Chinezen vieren heel graag en heel uitbundig, totaal anders dan in België en om gans andere redenen, dus dat is én voor jullie én voor ons boeiend om te ontdekken dachten we ! Hierbij zullen we proberen zoveel mogelijk foto's te trekken, tekeningen maken, zelf schrijven, kortom we gaan allemaal aan de slag.

Hopelijk vinden jullie dit leuk, laat maar weten, wij wachten ongeduldig op commentaar en verhalen van jullie kant ! Tot heel binnenkort Maleizen, Zai-Jian (en dat betekent daag) !

Posté par Vicenchine à 13:45 - Commentaires [0] - Permalien [#]

Commentaires sur Hallo allemaal !

Poster un commentaire